Telefon ikon Døgnservice 70 11 24 07

Begravelses service

Dit minde, vores kvalitet – Sammen skaber vi tryghed

Kontakt en rådgiver fra Begravelses service, og få hjælp gennem den svære periode – fra planlægning af begravelsen/bisættelsen til rådgivning om økonomi, arv og skifteret

Trygt
Lokalt
Døgnservice
pernille_cover_desktop_1900x800
robin_cover_desktop_1900x800
bo_cover_desktop_1900x800
tina_cover_desktop_1900x800
arne_cover_desktop_1900x800
bedemaend_desktop

Vores bedemænd er til for at hjælpe dig

Vi hjælper efterladte med alt det praktiske i forbindelse med en begravelse eller bisættelse. Du kan finde vores lokale afdelinger og medarbejdere på hele Sjælland, og vi hjælper dig døgnet rundt - uanset hvor du er. Ønsker du at holde vores møder digitalt, kan det også sagtens lade sig gøre. Ring og lav en aftale om besøg fra en af vores lokale bedemænd.

Vi hjælper dig med de ting, du måske ikke kan overskue

Stort udvalg af blomster og dekorationer

Med bårebuketter, båredekorationer og kranse kan du være med til at sætte et personligt præg på begravelsen. Begravelses service kan hjælpe dig med at bestille og modtage blomsterne og kistepynten.

Valg af kiste

Du kan vælge mellem forskellige træsorter, farver og kistepolstring. Du kan også vælge at dekorere kisten selv. Alle vores kister produceres i Skandinavien.

Valg af urne

En urne fra Begravelses service kan fås i forskellige materialer og farver samt mønstre og symboler. Alle vores urner er lavet af  biomaterialer.

carpenter400x800
text-image-double-1

Vi er med dig hele vejen

Sorgcoaching

Begravelse service tilbyder dig sorgcoaching. Vi har et tæt og trygt samarbejde med Charlotte Linnebjerg, som er vores sorg- og krise coach. Hos Charlotte kan du få hjælp til at bearbejde din sorg samt få nogle redskaber til at finde vejen frem til en ny dagligdag uden den efterladte.

Pris og finansiering

Når du kontakter Begravelses service første gang, sørger vi for, at du får et fuldstændig økonomisk overblik, så du trygt kan planlægge begravelsen.

Vi tilbyder økonomisk rådgivning og assistance i forbindelse med dødsbobehandlingen ved skifteretten, arvesager og testamente.

Vi har dygtige juridiske rådgivere, der kan hjælpe dig igennem forløbet i skifteretten (dødsbobehandling).

Vi hjælper dig med at finansiere begravelsen, så du ikke selv skal lægge ud for udgifterne.

text-image-double-2
linnbjerg400x800
blomster_desktop

Vi lægger altid vægt på familiens individuelle behov og ønsker

Vi rådgiver de efterladte familier om de forskellige muligheder i forbindelse med en begravelse/bisættelse samt økonomiske spørgsmål. Som efterladt kan du være sikker på, at vi udfører alle de praktiske opgaver, så du og resten af familien kan beskæftige jer med det, I finder vigtigst i forløbet. I vil desuden altid blive fulgt af den samme person fra Begravelses service, da vi ved, hvor vigtigt det er med en tæt og tillidsfuld relation i en svær tid som denne.

Se hvad andre siger om os

skifteformer

Kontakt os, og vi er med dig hele vejen gennem det svære forløb

    Aftal et møde

    This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

    Kom i kontakt

    Du kan træffe en bedemand fra Begravelses service døgnet rundt. Ring til vores døgnservice, skriv en mail, eller aftalt et møde via vores bookingformular.

    Vi står altid klar til at svare på dine spørgsmål.